Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al trànsit per obres a l'autovia A-2 (variant de Cervera)

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha reprès, dimarts 2 d'abril, les obres del projecte de millora i rehabilitació del ferm a l’A-2, a l’alçada de la variant de Cervera, en els carrils en direcció Lleida.

obres autovia 8març.jpg

Afectacions al trànsit a causa de les obres:

El trànsit provinent de la carretera C-25 no es podrà incorporar directament a l'autovia A-2, haurà de prendre la sortida 83 (Barcelona, Cervera-Est, Guissona) cap a la carretera L-311, per arribar a la rotonda de l'enllaç 520 i prendre allà el sentit que es vulgui.

Tancament del carril de desacceleració en sentit Lleida de l'enllaç 517 (Agramunt, Cervera Nord).
El trànsit en sentit Lleida haurà de prendre la sortida 515 (Fonolleres, la Mora) o la 514 (la Curullada, Tordera), seguir per la via lateral i fer un canvi de sentit a l'alçada de l'enllaç 513 (Fonolleres, la Curullada, Tordera).

Tancament del carril d'acceleració sentit Lleida de l'enllaç 517.
El trànsit amb destinació Lleida, Saragossa, s'haurà d'incorporar a l'autovia A-2 sentit Barcelona i agafar la sortida de l'enllaç 520 (Cervera Est, Guissona, Ponts), per fer un canvi de sentit.

Es disposarà convenientment la senyalització i els desviaments adequats perquè el trànsit pugui seguir amb facilitat i seguretat els diferents itineraris descrits anteriorment.

Està previst que el divendres 19 d'abril (o abans, si és possible) es restituirà el trànsit desviat a la calçada corresponent i s'anul·laran totes les restriccions a les entrades i sortides a l'autovia.

Galeria d'imatges