Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres de rehabilitació del ferm de l'A-2, a la variant de Cervera

El dilluns 18 de setembre es van reprendre les obres de rehabilitació del ferm de l'A-2 al seu pas per la variant de Cervera.


D'acord amb la planificació realitzada, els treballs continuaran per la calçada esquerra, sentit Lleida, amb una durada estimada de tres setmanes i la següent afecció al trànsit:

Dilluns 18 de setembre: Tancament de la calçada esquerra sentit Lleida entre els passos de mitjana situats als PQ 522+790 i 518+1240. El trànsit d'aquest sentit circularà per l'altra calçada, que quedarà bidireccional.

Això suposarà:
El tancament del carril de desacceleració sentit Lleida de l'enllaç 520 (Cervera-Est, Guissona, Andorra, Girona). El trànsit cap a aquestes destinacions haurà de prendre la sortida de l'enllaç 517 (Agramunt, Cervera-Nord) per fer-hi un canvi de sentit per arribar a l'enllaç 520 per l'altra calçada (sentit Barcelona).
El tancament del carril d'acceleració sentit Lleida de l'enllaç 520 (Lleida, Manresa, Girona). El trànsit el destí del qual sigui Lleida haurà de prendre l'autovia A-2 sentit Barcelona i prendre la sortida de l'enllaç 524 (Sant Pere dels Arquells) i fer-hi un canvi de sentit.

Alternativament, des de la glorieta de l'enllaç 520 és possible accedir a la carretera N-II per la L-311 i incorporar-se novament a l'autovia a l'enllaç 524.

L'accés cap a Manresa i Girona estarà obert.

Divendres 6 d'octubre (o abans, si és possible): Restitució del trànsit desviat a la calçada i anul·lació corresponent de totes les restriccions.

El trànsit es mantindrà desviat de manera continuada entre el 18 de setembre i el 6 d'octubre, fins i tot els caps de setmana. Això permetrà treballar els divendres a jornada completa i els dissabtes en jornada de matí, avançant substancialment la producció setmanal i escurçant la durada total dels desviaments.

Tota l'actuació quedarà senyalitzada d'acord amb la normativa, i mantinguda fins a la seva finalització pel contractista adjudicatari de les obres.

La circulació de transports especials queda limitada a una amplada màxima de 3,5 m durant el període de treballs establert (des del dilluns dia 18 de setembre a les 7 h fins al divendres 6 d octubre a les 13 h), restricció que afectarà a tots dos sentits de circulació.

Qualsevol modificació d'aquesta programació serà comunicada amb la màxima antelació possible.