Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvenció del Departament de Cultura per a l’aplicació del quadre de classificació municipal i habilitació de l'espai La Pèrgola

La Paeria de Cervera ha rebut una subvenció de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat per a l’actuació "Aplicació del quadre de classificació municipal i habilitació de l'espai la Pèrgola” per l’import de 10.769,00 euros.

Aquest ajut ha permès fer front a les despeses de l’arxiver durant l’any 2021, el qual ha realitzat les següents actuacions: 

  1. Implementació del quadre de classificació municipal del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, al qual l'Ajuntament es troba adherit, en el gestor de documents electrònics "Gestiona" de la Paeria de Cervera. 
  1. Establir la documentació preparada per a transferir a la plataforma d'arxiu electrònic definitiu i executar les transferències. 
  1. Habilitació de l'espai "la Pèrgola": ordenació de la documentació i els materials ja dipositats en l'espai, classificació i realització d'un inventari de la documentació i trasllat de la documentació en paper de la Paeria a aquest espai de dipòsit definitiu.

 

logo Departament Cultura.png

Galeria d'imatges

Document Actions