Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

18a edició del Premi Emprenedoria Jove de la Segarra

El Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera tornen a organitzar el Premi Emprenedoria Jove, que destina 2.300 euros per a les idees emprenedores que es materialitzin en negocis a la comarca

DIMARTS 30 JUNY 2020

Ja s'han publicat les bases per participar en la 18a edició del Premi Emprenedoria Jove, que organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra. Les propostes es poden presentar fins al 27 de novembre de 2020.

Els premis s’atorguen als projectes d’autoocupació més innovadors, potencials de creixement de negoci i generadors de llocs de treball. També es valora la promoció de la comarca.

La dotació econòmica del premi és de 2.300 euros repartits en tres categories: 1r, 1.000 euros; 2n, 800 euros; i 3r, 500 euros. La Paeria de Cervera aporta els 800 euros del segon premi i des del Consell es paga els 1.500 euros.

L’any passat els premis van ser atorgats a tres idees de negoci innovadores, el primer a una barberia Marc’s Barber Shop, de tendències d’estil per a públic juvenil a Cervera. El segon per a Nadiya Nakladyuk que va obrir un centre de bellesa a Guissona. Finalment, el tercer premi per Faycel Elammari, de Cervera, un negoci de compravenda d’estocs, Fayelkepuc. 

Les bases es poden consultar a la web del Consell Comarcal i també a la web de l’Oficina Jove segarrajove.ddl.net.


Informació aportada pel Consell Comarcal de la Segarra. 

Cervera, 30 de juny de 2020.