Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Apassiona't per la Segarra, aquest estiu segarreja”

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra inicia una acció a les xarxes socials per promocionar la comarca posant l’accent en l’àmplia oferta d’allotjaments, restauració i productes de proximitat: el vídeo “Apassiona't per la Segarra, aquest estiu segarreja” .

DIVENDRES 10 JULIOL 2020

Tal com explica la consellera comarcal de Turisme, Montserrat Farrera, "la Segarra és una destinació privilegiada que compleix amb tot el que qualsevol turista de proximitat desitja per a les seves vacances. Ara és el moment de mostrar-ho públicament per tal que el nostre territori sigui una opció per fer-hi unes vacances".

El vídeo, que ha estat una col·laboració de les àrees de Comunicació i de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, ha estat filmat en diferents indrets de la comarca, procurant que hi hagi una mostra de la diversitat de l’oferta turística i del territori.
Amb el lema “Apassiona't per la Segarra, aquest estiu segarreja”, el vídeo ajudarà a reforçar la promoció dels diferents tipus d’allotjaments de la comarca: cases de turisme rural, hotels, apartaments, cases de colònies, albergs... , l’oferta gastronòmica i els productes de proximitat.
La promoció de l’espot es farà a través de les xarxes socials del Consell Comarcal de la Segarra.

Podeu veure el vídeo al següent enllaç: https://youtu.be/XZkJ4uaAPtY


Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra. 

Cervera, 10 de juliol de 2020.