Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Fragile” obre el 1r Cicle de teatre escolar a Cervera

La representació de "Fragile", de l'actor cerverí Ferran Orobitg, va iniciar, divendres 18 de febrer, el 1r Cicle de teatre escolar que organitzen la Regidoria de Cultura i el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera.

DILLUNS 21 FEBRER 2022

“Fragile” és una història basada l’experiència personal de l’actor Ferran Orobitg amb la malaltia del càncer. Una posada en escena poètica, metafòrica i molt estètica que va convidar a la reflexió i a l'empatia els 140 estudiants de 3r i 4t d'ESO de l'institut La Segarra que hi van assistir.

La representació va tenir lloc al Gran Teatre de la Passió, on després els alumnes van participar en una sessió explicativa de la malaltia i les emocions a càrrec de professionals del CAP de Cervera.


L'obra "Fragile" també es va representar el diumenge 20, dins de la programació del 24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t” de Cervera, amb l'assistència de 140 espectadors.


Cicle de teatre escolar

La Regidoria de Cultura i el Pla Educatiu d’Entorn impulsen una nova iniciativa per fer arribar les representacions teatrals a l’alumnat dels centres educatius de Cervera: el 1r Cicle de teatre escolar.

Entre els mesos de febrer i març de 2022 s’oferiran tres obres amb valors que conviden a la reflexió de l'alumnat de totes les edats.

La primera ha estat “Fragile”, una obra de l’actor cerverí Ferran Orobitg.

El dijous 3 de març la companyia Butai Produccions representarà l'obra "Draps", adreçada a l'alumnat d'educació infantil. És una proposta molt visual, amb poca paraula i amb una presència sonora i musical molt suggestiva. Els titelles i objectes animats en són els protagonistes. Una història basada en el plaer de la descoberta i la curiositat, motor per a l'aprenentatge dels infants. 

El dijous 10 de març serà el torn de la companyia Teatre al Detall, que oferirà a l'alumnat de primària l'obra "La motxilla de l'Ada". És un espectacle que parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament. Una història TRANSformadora i emocionant que ens TRANSportarà al món i a les sensacions de l'Ada per veure i viure el seu TRÀNSIT.

Les representacions són al Gran Teatre de la Passió de Cervera, en horari escolar i en diverses sessions.