Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Liceu a la fresca”, primera activitat cultural a Cervera després del confinament

El pati de la Universitat acollirà una nova edició a Cervera de la iniciativa “Liceu a la fresca”: la projecció de l’òpera “Carmen” de Bizet, dissabte 20 de juny, a les 22 hores, amb les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

DIVENDRES 19 JUNY 2020

L’entrada és gratuïta, amb un aforament limitat a 200 persones. La projecció de l’òpera és a les 22 hores i les portes de la Universitat s’obren mitja hora abans, a les 21.30 hores per permetre un accés esglaonat al recinte.

El públic haurà de mantenir les distàncies de seguretat i portar mascareta. No es podrà fer ús dels lavabos.


6a edició del “Liceu a la fresca”

Es tracta d’una iniciativa del Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu de difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operístic​a.
És un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu.

Un total de 58 municipis catalans, entre els quals Cervera, s’han afegit a la iniciativa i en faran la projecció a l’aire lliure, respectant les mesures sanitàries.

Cervera es va sumar al “Liceu a la fresca” des de la primera edició, l’any 2015, i cada any ha estat un èxit d’assistència de públic, que ha omplert la plaça Major. Enguany, la projecció es trasllada al pati de la Universitat per les mesures de control de l’aforament.


Cervera, 19 de juny de 2020.