Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2a edició de la Fira d’ocupació "Connectem la Segarra"

Dijous 7 d’octubre s’ha dut a terme a Guissona la segona edició de la Fira d’ocupació "Connectem la Segarra", organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral de la Segarra (XIL), de la qual forma part la Paeria de Cervera.

Acte inaugural de la 2a edició de "Connectem la Segarra".
Acte inaugural de la 2a edició de "Connectem la Segarra".

DIVENDRES 08 OCTUBRE 2021

La jornada, que ha tingut lloc al Pavelló Municipal 11 de setembre de Guissona, ha estat organitzada per la XIL i l’Ajuntament de Guissona, amb la col·laboració d’Odisseu, l’Agència Catalana de Joventut, la Direcció General de Joventut i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

L’objectiu d’aquesta jornada era crear un espai de trobada entre les empreses de la comarca i les persones en recerca activa de feina, per tal d’afavorir la inserció laboral.
Els encarregats de dinamitzar-la han sigut Òscar Becerril i Maria del Olmo, de l’empresa Tàctica 360°. Per altra banda, la fira ha estat inaugurada per l’alcalde de Guissona, Jaume Ars; i ha comptat amb l’assistència i participació del director general de Joventut de la Generalitat, Alex Sastre; de la directora de l’Oficina de Treball del SOC de Tàrrega, Maria Àngels Pérez; del conseller de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, Josep Esquerra, i del president del Consell Comarcal de la Segarra Francesc Lluch, encarregat de fer la cloenda de l’acte.
El paer en cap de Cervera, Joan Santacana, i el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, també hi han assistit, ja que la Paeria de Cervera forma part de la Xarxa d'Inserció Laboral de la Segarra.

La fira ha comptat amb la col·laboració de 19 empreses del territori de diferents sectors econòmics, entre les quals hi havia bonÀrea Agrupa, Cots Alsina SL, Auró Natura, Pinsos YAK o Grup Alba, entre moltes altres. Aquestes han tingut l’oportunitat d’exposar la seva activitat i de donar a conèixer les competències que es valoren en els seus processos de selecció. Per altra banda, una cinquantena de persones en recerca activa de feina han tingut l’oportunitat d’assistir a la fira i presentar-se davant d’aquestes empreses per tal de poder optar a alguna de les places que aquestes tenien vacants. Aquestes persones han tingut l’oportunitat de realitzar un Speed dating, on han pogut presentar-se i realitzar un primer contacte amb l’empresa d’una forma concisa.

També s’ha realitzat la xerrada “Treu el millor de tu”, a càrrec de Tàctica 360°, en la qual s’ha animat les persones que busquen feina, aconsellant-les sobre com fer una entrevista, com mostrar els seus punts forts, en definitiva, com mostrar-se de la millor manera possible davant d’una empresa.

 

Informació i imatge aportades pel Consell Comarcal de la Segarra.