Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la venda les entrades del Festival de Pasqua 2021

El Festival de Pasqua ja ha posat en marxa el sistema de venda d’entrades anticipades, que es poden adquirir amb un 20% de descompte al web www.festivalpasqua.cat.

DIMECRES 17 MARÇ 2021

Venda d'entrades en aquest enllaç al web del Festival.

El preu de les entrades varia segons el concert. Els concerts de vespre tenen un preu de 15 euros. Des del web s’aplica una rebaixa del 20% i el seu preu baixa fins als 12. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades per als concerts de matins per només 5 euros.

Igualment, l’organització del Festival de Pasqua ha arribat a diferents acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats. Les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles.

A la vegada, els interessats a assistir a més d’un concert poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure els concerts de vespre programats per només 50 euros. Enguany, també s’afegeix l’abonament dels concerts de matins, en el qual es poden gaudir de dos concerts diferents per només 7 euros.

El Festival de Pasqua inclou diverses activitats paral·leles com projeccions documents sobre Joan Manén, una exposició, una audició comentada i una conferència al voltant de la figura de Robert Gerhard. En aquests casos, les activitats són gratuïtes, però cal fer una reserva prèvia de l’entrada a través del web.

Justament, el Festival d’enguany gira al voltant d’aquestes dues figures de la nostra música: Manén i Gerhard. Del 27 de març al 4 d’abril, hi participen l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, el Quartet Casals, Carles Marigó i Jaume Sangrà amb la seva instal·lació #BombollaSegura, Júlia Farrés i Daniel Blanch, Locus Desperatus, Juanco-Monge Quartet, Anna Puig i Jordi Castellà, Àlex Garrobé, Symbiotic Duo, Companyia Xuriach i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana amb Xavier Puig.

Tots els concerts i activitats es regiran seguint estrictament tots els protocols de seguretat i de protecció activats arran de la pandèmia provocada pel Covid 19.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.   


Informació aportada pel Servei de Premsa del Festival.
Cervera, 17 de març de 2021.