Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acabada la poda d’arbres a la zona centre de Cervera

La setmana passada es van acabar els treballs de poda d’arbres als carrers i les places del centre de la ciutat, que ara continuen en altres zones d’acord amb la planificació acordada entre la Paeria de Cervera i l’empresa de jardineria que executa els treballs.

DIMECRES 27 GENER 2021

Aquesta setmana la poda continua cap a la zona de l’avinguda del Mil·lenari de Catalunya, on es troba l’escola Josep Arques, i en carrers adjacents com la rambla del Professor Josep Finestres, el carrer de Montoliu... fins a continuar cap a l’avinguda de l’Esport i l’avinguda de Francesc Macià.

La tercera zona de treball serà tots els carrers del voltant de l’avinguda de Francesc Macià fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

D’aquí està previst continuar cap a l’àrea d’autocaravanes del Centre d’Acollida Turística (CAT), Ciutat Jardí, l’avinguda de les Forques...

Finalment, l’empresa es desplaçarà als pobles del municipi: Castellnou, Malgrat, la Cardosa, la Prenyanosa i Vergós.


Enguany els treballs d’esporga van començar a finals de desembre i s’allargaran fins al mes de febrer.

La campanya de poda es porta a terme els mesos d’hivern aprofitant l’aturada vegetativa dels arbres. Consisteix a tallar les rames amb l’objectiu que tinguin un creixement més saludable. També s’evita la trencadissa de troncs i branques que poden afectar la via pública.

La Paeria senyalitza les zones on està previst treballar per evitar l’aparcament de vehicles i les molèsties als veïns.

 

Cervera, 27 de gener de 2021.