Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acordionistes cerverins obtenen uns meritoris guardons a Andorra

Una quarantena de joves promeses de la música d'Andorra i de Catalunya van participar, el cap de setmana, al concurs de Joves Intèrprets Musicals, que va tenir lloc a la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria. Els cerverins Special Duo, Berta Villorbina i Neriyà Dori van obtenir guardons.

DILLUNS 27 NOVEMBRE 2023

El concurs de Joves Intèrprets Musicals és un aparador nacional i internacional per als músics tan aficionats com professionals que decideixin participar en l’esdeveniment.
El diumenge es donaren a conèixer els guanyadors. En la categoria Diapassons el duo cerverí Special Duo rebé el segon premi, mentre que en Categoria Clau de Fa, Berta Villorbina rebé el segon premi exaequo i en la categoria Clau de Do, Neriyà Dori també obtingué el segon premi ex aequo.
 
Per altra banda el mateix diumenge 26 va tenir lloc, a l'Auditori Municipal de Cervera, un concert a càrrec del grup de guitarres del Conservatori professional de música de Cervera i amb la participació d'un grup de guitarres de l'Escola de Música de Mollerussa.
El concert va tenir una rellevància especial, ja que es tractava d'un homenatge a Francesc Xavier Genestar -més conegut com a Sisco-, que havia format part del grup de guitarres del centre i que va morir fa tan sols uns mesos. Un acte emotiu i corprenedor d'una persona que va deixar la seva empremta al centre i als seus companys. 
 

Informació i imatges aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).