Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Adhesió a la campanya “Ballem lliures i sense por”

La Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBIQ+ de la Paeria s’afegeix a la campanya “Ballem lliures i sense por”, que promou l’Institut Català de les Dones amb l’objectiu d’avançar en la igualtat efectiva de gènere a tots els nivells del sector de la música.

DISSABTE 10 ABRIL 2021

L'Institut Català de les Dones ha creat la llista de reproducció de cançons a Spotify #BallemLliuresISensePor. https://open.spotify.com/playlist/5z6tJso3IVlAgyz1usEGwD

La llista s’adreça a tothom per promoure un oci lliure de violències masclistes, una cultura musical lliure de sexisme i discriminació, i el reconeixement i la promoció de les dones a la indústria musical.

Tothom pot col·laborar a fer créixer la llista i proposar cançons a través de les xarxes socials. Només cal utilitzar #BallemLliuresISensePor i/o anomenar @icdones.

Les propostes musicals han de complir els següents requisits: afavoriir la visibilització de les dones com a artistes musicals; tenir lletres que fomentin l'empoderament de les dones i rebutgin actituds masclistes, homòfobes i agressions sexistes; lletres igualitàries i que superin la cultura patriarcal i els estereotips sexistes sobre els cossos, la sexualitat i les relacions; i que tinguin un esperit festiu.

Des de la Regidoria de Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBIQ+ proposem la cançó “Com els Ocells”, de Mabel Flores. La cantautora Mabel Flores, fresca, optimista i reivindicativa, ofereix cançons carregades de missatge. “Com els Ocells” és un cant a la resistència i a la sororitat!