Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al trànsit a la variant de Cervera de l'autovia A-2

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana continua les obres de rehabilitació de l'autovia A-2, que des del dimecres 12 d'abril comporten el tancament de la calçada en sentit Barcelona, amb una durada estimada de tres setmanes, i el trànsit es desvia per l'altra calçada, que s'ha convertit en bidireccional.

DIVENDRES 14 ABRIL 2023

D'acord amb la planificació realitzada, l'afectació al trànsit inclou el tancament de la calçada dreta en sentit Barcelona entre els km. 515 i els 518, on es produiran els treballs amb una durada estimada de tres setmanes.
El trànsit d'aquest sentit circularà per l'altra calçada, que quedarà bidireccional.

A més, es tanquen els carrils de desacceleració i acceleració de l'enllaç 517 i el carril d'incorporació a la carretera C-25 de l'enllaç 518.
El trànsit provinent de la C-25 també es veurà afectat, i no es podrà incorporar directament a l'autovia A -2.

A continuació, s'indiquen els itineraris alternatius associats:

Tancament dels carrils de desacceleració i acceleració sentit Barcelona de l'enllaç 517 (Agramunt, Cervera Nord). El trànsit cap a aquestes destinacions haurà d'agafar la sortida de l'enllaç 520 (Cervera-Est, Guissona, Ponts) i fer un canvi de sentit per arribar a l'enllaç 517 per l'altra calçada (sentit Saragossa).

Tancament del carril d'incorporació a la carretera C-25 sentit Barcelona de l'enllaç 518 (Manresa, Girona). El trànsit cap a aquestes destinacions haurà d'agafar la sortida de l'enllaç 520 (Cervera-Est, Guissona, Ponts) i fer un canvi de sentit per la sortida cap a Lleida des d'on surt el ramal d'accés a la C-25 (Manresa, Girona).

El trànsit provinent de la C-25 no es pot incorporar directament a l'autovia A-2. Cal agafar la sortida 83 (Barcelona, Cervera-Est, Guissona) cap a la carretera L-311, des d'on s'arriba a la glorieta de l'enllaç 520 i seguir cap al sentit que es vulgui.


Informació i imatge del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma).