Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuda per utilitzar la Seu electrònica de la Paeria

Els tràmits municipals es poden realitzar a través d’Internet accedint a la Seu electrònica, un espai web amb informació i els serveis telemàtics que ofereix la Paeria de Cervera.

DIMARTS 16 MARÇ 2021

La intenció de la Paeria és posar facilitats i ajudar la ciutadania en el procés de tramitació electrònica.

Per aquest motiu, hem introduït un apartat d’ajuda a la web municipal, on s’exposen, de manera senzilla i entenedora, els punts més importants per a l’ús de la Seu electrònica: https://www.cerverapaeria.cat/ajuntament/tramitacio-en-linea


Des de la Seu electrònica es poden fer tràmits o realitzar consultes sense haver d'assistir presencialment a les oficines municipals. Es pot accedir a tres seccions principals:

Catàleg de tràmits: s'explica cada tràmit i es poden descarregar els models o presentar-los de manera telemàtica.

Carpeta electrònica: aquí es poden consultar expedients, correspondència o factures relatives a la ciutadania o persones jurídiques. Per accedir-hi és necessari certificat digital o id-Cat Mòbil.

Cita prèvia:  en determinats serveis de la Paeria cal reservar hora per eliminar esperes i cues innecessàries. Només cal posar les dades identificatives, però no requereix cap tipus de certificat per utilitzar el servei.


Cervera, 16 de març de 2021.