Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l’institut La Segarra milloren els karts del parc de trànsit municipal

L’alumnat del Cicle formatiu Tècnic/a en Electromecànica de Vehicles Automòbils de l’institut La Segarra s’han encarregat de reparar i fer el manteniment als karts del parc de trànsit de Cervera.

DIVENDRES 23 ABRIL 2021

A través d’un acord de col·laboració entre la Regidoria d’Educació de la Paeria i l’institut La Segarra, l’alumnat del cicle formatiu d’electromecànica realitza pràctiques en el manteniment i la reparació dels karts del parc municipal.

El parc de trànsit de Cervera disposa de set karts per a la realització de les classes pràctiques d’educació viària, que imparteix la Policia Local de Cervera. Enguany hi participen uns 500 escolars, de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de Cervera, Calaf, Sant Guim de Freixenet i Torà.

El regidor d’Educació i Seguretat, Ricard Vicente, ha visitat el parc de trànsit, juntament amb els professors de l’institut Josep Pedrol, Jordi Barrabés i Antoni Vilaplana, que han valorat de manera molt positiva l’acord que permet a l’alumnat fer les pràctiques en aquest equipament municipal.

Ricard Vicente ha mostrat el seu “agraïment a l’institut La Segarra per la bona tasca en el manteniment mecànic dels karts” i també vol fer un reconeixement a la Policia Local per “la seva dedicació i professionalitat en les sessions d’educació viària al municipi, amb una trajectòria de més de 20 anys”.


L’institut La Segarra imparteix el  Cicle formatiu Tècnic/a en Electromecànica de Vehicles Automòbils, uns estudis que capaciten per realitzar operacions de manteniment, muntatge d’accessoris i transformacions a les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat del sector d’automoció. El cicle, de dos cursos acadèmics, és dual i inclou pràctiques en empreses.

Cervera, 23 d'abril de 2021.