Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la segona edició del concurs musical Cervera Sound

La Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera i el Departament de Joventut del Comú d'Escaldes-Engordany (Andorra) tornen a unir esforços per organitzar, de manera conjunta, els concursos de música "Cervera Sound" i "Escaldes Sound", respectivament.

DIJOUS 10 FEBRER 2022


Aquests dos concursos volen promocionar els talents musicals de 12 a 35 anys dels dos territoris. 

La primera edició, que va tenir lloc l'any passat, fou ben valorada per les dues parts. Tot i això, aquesta edició presenta algunes novetats:

Les més significatives són, en primer lloc, obrir el concurs a tota la població jove de 12 a 35 anys de la comarca de la Segarra i, per altra banda, establir la durada d'actuació que s'haurà de realitzar en els dos concerts.

Per això, des d'avui i fins al proper divendres 6 de maig, podeu consultar les bases de participació i fer la inscripció.
També podeu escoltar les cançons participants de l'edició anterior en aquesta llista de reproducció

Igual que l’any passat, el premi serà l’actuació en directe a la parròquia d’Escaldes-Engordany (Andorra) dins dels actes en commemoració del Dia Internacional de la Joventut. A banda de l’actuació a Andorra, l’artista/grup guanyador local actuarà a Cervera, en un concert juntament amb l’artista/grup guanyador del concurs d’Escaldes-Engordany.

La primera edició de Cervera Sound la va guanyar la jove cantant Berta Pedrós, amb el tema “D’aquestes persones”.