Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Audicions i tallers donen inici a les activitats de Santa Cecília a Cervera

Com a celebració de Santa Cecília, patrona de la música, aquesta setmana tenen lloc diverses audicions d'alumnes al Conservatori i a l'Auditori, a més de tallers de punts de llibre a càrrec d'Angelina Vergés.

DIMARTS 16 NOVEMBRE 2021

L'alumnat de les diverses especialitats pren part a la mostra artística i educativa del seu treball durant aquests mesos a l'Escola de música i Conservatori, en unes audicions obertes al públic que clouran el diumenge amb dos concerts.

El primer es durà a terme a l'església de Sant Agustí, amb l'orgue com a protagonista; i el segon, a l'Auditori Municipal de Cervera, amb l'actuació de 
LleidArt Ensemble, a les 19.30 hores.

En aquesta ocasió, la formació lleidatana presenta "Art Bolling & Friends", que barreja músiques d'arreu. Del tango argentí, al chorinho brasiler, passant pel blues americà amb ritmes africans, amb una obra del compositor Claude Bolling com a plat fort, que es pot dir que és una mescla d'estils i músiques del món on es pot escoltar com juga fusionant la música clàssica amb la música que triomfava als Estats Units al segle XX: el jazz. Aquest viatge musical tindrà com a protagonistes quatre instruments: la flauta travessera, el piano, el contrabaix i la bateria.

Per finalitzar, dilluns vinent i com a celebració final, tindrà lloc a l'entrada del Conservatori un petit concert i refrigeri amb la inauguració del nou logo, rètol del Conservatori i l'enjardinament de l'entrada al centre.

Informació i imatge aportades per Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera.