Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Balanç d'actuacions realitzades durant l’episodi de neu

Del divendres 9 al dilluns 11 de gener va estar activat el Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta per la nevada a la ciutat de Cervera i els cinc pobles del municipi.

DIMECRES 13 GENER 2021

Durant aquest episodi els Serveis Municipals de la Paeria han escampat un total de 30.000 kg de sal a la via pública a Cervera i els pobles del municipi.

El cap de setmana van treballar cinc màquines llevaneu, que van actuar a les vies principals de circulació; als accessos de llocs de concurrència pública com el CAP, les farmàcies, les residències o les escoles; als nuclis de Castellnou, Malgrat, la Prenyanosa, la Cardosa i Vergós i als camins d’accés a les granges.

Dilluns va treballar una màquina llevaneu tot el dia i el dimarts ho van fer dos màquines, que van actuar en vies secundàries, van fer un repàs a les vies principals i en accions puntuals com els accessos a granges, camins...

L’equip de la Brigada Municipal va estar actiu tot el cap de setmana, en què van treballar un total de 95 hores en conjunt.

Pel que fa a la Policia Local, durant l’episodi de neu va realitzar un total de 22 actuacions directes, més les tasques de control de la via pública i la col·laboració i coordinació amb l’acció dels Serveis Municipals.

Per a qualsevol incidència continuen estan a la disposició de la ciutadania al telèfon 900 92 49 24. També es pot contactar amb la Paeria al telèfon 973 53 00 25.

Està prevista una valoració final de totes les accions i del protocol d’actuació per poder millorar aspectes del Pla d’Emergències Municipal per nevades vigent.


Cervera, 13 de gener de 2021.