Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bernau Herbes guanya el 1r Concurs d’aparadors per Nadal de Cervera

L’establiment Bernau Herbes (avinguda de Catalunya, 17) ha aconseguit el premi al millor aparador de Nadal, amb una valoració de 51 punts. En segon lloc hi ha hagut un empat entre Assegurances Riu (avinguda d’Agramunt, 1) i Cervera Mobiliari (carrer de la Victòria, 6), que han obtingut 46 punts.

Bernau Herbes, millor aparador per Nadal.
Bernau Herbes, millor aparador per Nadal.

DIVENDRES 12 GENER 2024

Atès que hi ha hagut dos establiments que han obtingut els mateixos punts del jurat, caldrà fer un sorteig per decidir quin rep el segon premi i quin el tercer.

El sorteig es realitzarà el dilluns 22 de gener, a la Paeria de Cervera, just abans de l’acte de lliurament dels premis, previst a les 14 hores. 

Es repartiran tres premis: el primer (Bernau Herbes) rebrà 920 euros; el segon, 575 euros; i el tercer, 345 euros.

El Jurat ha estat format per una persona representant de l’Associació de Comerciants Endavant, una de l’Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic i una professional de l’àmbit artístic.
Han valorat els aparadors d’acord amb els següents criteris: originalitat, creativitat i innovació; color i/o vistositat; qualitat artística, proporcionalitat i treball de confecció de l’aparador; i utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats.

 

Èxit del 1r Concurs d’aparadors de Nadal

Una de les novetats d’aquestes festes a Cervera ha estat l’organització del primer concurs de decoració d’aparadors amb temàtica nadalenca, com a nova acció per promocionar el comerç local i atraure visitants a la ciutat. 

La iniciativa, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, tenia la finalitat de millorar l’experiència de compra a Cervera i, a la vegada, captar visitants als establiments participants fent una ruta per veure els aparadors decorats. 

El concurs ha estat un èxit, amb la participació de 35 comerços, que han lluït els aparadors decorats del 5 de desembre del 2023 al 6 de gener del 2024.


Bernau Herbes.
Cervera Mobiliari.
Assegurances Riu.

Galeria d'imatges