Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon ritme d'inscripcions al Curs de música de Cervera

El Curs Internacional de Música de Cervera, que ja arriba a la 42a edició, tindrà lloc del 16 al 23 de juliol de 2023, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

DIMARTS 30 MAIG 2023

Es confirma el gran interès i la bona salut del Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol.
Les inscripcions estan superant les previsions inicials i, a hores d’ara, ja se superen els 45 inscrits i 4 professors tenen totes les seves places exhaurides.
 És per aquesta raó que s’habilitarà a la mateixa pàgina web de la Càtedra, una llista d’espera per si hi ha la possibilitat de fer noves inscripcions.
Les inscripcions per a aquesta 42a edició es poden seguir tramitant a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 2 de juliol per poder-les formalitzar.
El curs va adreçat a estudiants de música postgraduats, de grau superior i de grau professional.
Segons l’organització, aquesta activitat acadèmica “promou un ensenyament rigorós i de qualitat i aporta noves experiències als joves intèrprets. Fomenta la creativitat, espontaneïtat, esperit crític i treball en equip”. A més, es compta amb un professorat de reconegut prestigi que imparteix el mestratge d’instrument individualment i en grup, banda i orquestra simfònica. Enguany es faran classes dels següents instruments: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trompa, trombó, banda i orquestra.
 El curs tindrà lloc del 16 al 23 de juliol i comptarà amb 20 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. Un any més, es comptarà amb el reconegut director, Manuel Valdivieso, com a  director de l’Orquestra i la banda que es formarà durant el curs. Els alumnes podran gaudir de l’oportunitat de participar en els diferents concerts i audicions del Festival Internacional de Música.

L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música
Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi, es pot trobar més informació a la pàgina web.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Informació i imatge aportat per la Càtedra Cervera Emili Pujol.