Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya d’identificació d’animals de companyia

La Regidoria de Civisme promou una campanya per incentivar que propietaris d’animals de companyia (gossos, gats i fures) implantin microxips identificatius a les seves mascotes i els donin d’alta al cens.

DIVENDRES 12 MARÇ 2021

Per facilitar la implantació del microxip s’ha arribat a un acord amb Comercial Pere Serra i Clínica Veterinària Cervera, que n’ofereixen la col·locació a un preu especial de 38 euros per animal.

La campanya es porta a terme des del 15 de març al 30 d’abril i se’n poden beneficiar les persones propietàries empadronades a Cervera.

La identificació de gossos, gats i fures amb microxip és obligatòria, com també ho és la seva inscripció al Registre general d’animals de companyia (Anicom). D’aquesta manera, si es perden o s’escapen és més fàcil la seva identificació.

Una vegada implantat el microxip, la Paeria facilitarà a les persones propietàries la inscripció de les seves mascotes al registre.

Per qualsevol dubte es pot contactar amb l’agent cívic de la Paeria al correu electrònic agentcivic@cerverapaeria.cat o al telèfon 610 69 59 11 (de 12 a 14 hores).

Segons els regidor de Civisme, Jordi Pons, la iniciativa “té l’objectiu de regular i fomentar la tinença responsable dels animals”. Agraeix la col·laboració dels establiments veterinaris de Cervera i la implicació i la tasca incansable de la Protectora d’Animals de la Segarra.  

Cervera, 12 de març de 2021.