Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya per donar vida als pisos buits de Cervera

L’Oficina Local d’Habitatge de la Paeria engega una nova iniciativa per fomentar el lloguer social al municipi: “Tens un pis buit? Omple’l de vida”.

DIMECRES 28 ABRIL 2021

Es tracta d'un servei gratuït que s’adreça a persones propietàries d’habitatges desocupats que estiguin en condicions per ser llogats. Cal que disposin de la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica.

L’Oficina Local els ofereix els següents serveis: tramitació del contracte, confecció d’inventari, selecció dels futurs llogaters, assegurança multirisc, defensa jurídica en cas d’impagament, aval de lloguer (fins a 6 mesos d’impagament), mediació entre persones propietàries i llogateres, i assessorament.

Aquesta iniciativa pretén incentivar que les persones propietàries de pisos buits els posin al mercat de lloguer i passin a formar part de la  Borsa d’habitatge de Cervera, creada amb l’objectiu de donar resposta a la demanda de les persones que busquen pis i promoure el lloguer social.


Oficina Local d’Habitatge de Cervera

Ofereix informació de tots els ajuts que hi ha en matèria d’habitatge i gestiona els pisos socials de la ciutat. Es va crear l’any 2006 en conveni amb el Departament d’Habitatge de la Generalitat.

Està situada en una oficina municipal a la plaça Major, 18, des d’on la Paeria de Cervera ofereix un servei de proximitat en un tema tan sensible com és l’accés a l’habitatge.

Cervera, 28 d'abril de 2021.