Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carlos Prat queda 2n a la novena prova del Campionat d'Espanya de motocròs

El jove pilot cerverí Carlos Prat Sendra va pujar al segon esglaó del podi en la prova disputada a Don Benito (Badajoz), el passat cap de setmana, del Campionat d'Espanya de motocròs categoria MX85.

Carlos Prat, al segon esglaó del podi.

DIMECRES 13 OCTUBRE 2021

El Campionat d'Espanya de motocròs estava aturat des del mes de juny i es va reprendre els dies 9 i 10 d'octubre amb la prova disputada a Don Benito (Badajoz).

En la categoria MX85, la pole era per a Salvador Pérez; Carlos Salvador, segon; i Iván Polvillo, tercer.
A la primera mànega, Salvador i Polvillo van oferir una bonica lluita, i fou Salvador el pilot que va creuar la meta abans que ningú. Així, Iván va haver de conformar-se amb ser segon i José Manuel Zambudio va tancar al top tres.
A la segona, Carles Prat es va colar entre els millors i va aconseguir la victòria, Carlos Salvador va acabar segon; i Salvador Pérez, tercer.

D'aquesta manera Carlos Salvador, Carles Prat i Iván Polvillo van pujar als calaixos d'honor del podi.