Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casa Dalmases rep la Placa al treball President Macià

La Fundació Casa Dalmases de Cervera ha estat distingida amb la Placa al treball President Macià, que lliura la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a la seva responsabilitat social empresarial.

Acte de lliurament de la distinció.
Acte de lliurament de la distinció.

DIMARTS 02 MAIG 2023

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, els va lliurar la distinció, en un acte institucional que va tenir lloc divendres 28 d'abril al Palau de la Generalitat.

El paer en cap, Joan Santacana, va assistir-hi i va felicitar la Casa Dalmases per la seva tasca social.

Creada l’any 2013, Casa Dalmases és una entitat sense ànim de lucre ubicada a Cervera.
Les seves finalitats són la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i persones amb risc d’exclusió social, preferentment de la comarca de la Segarra, a través de la seva inserció social i laboral.
Per portar a terme els seus objectius, la Fundació Casa Dalmases impulsa un projecte d’elaboració i comercialització de cervesa artesana i xocolata amb la intenció de crear ocupació, tot integrant les diferents capacitats de les persones que en formen part.


Medalles i plaques al treball President Macià 2022

El Govern de la Generalitat ha concedit la Medalla al treball President Macià 2022 a 17 persones i la Placa al treball President Macià a 5 entitats.

Aquests guardons reconeixen les persones que dins del món del treball hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals. Així mateix, també premien les empreses o organitzacions que hagin destacat en alguna d’aquestes categories: foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat; responsabilitat social i corporativa; igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar i corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

Les medalles i plaques al treball president Macià es van crear l’any 1938 i són obertes a qualsevol persona o entitat.

La Fundació Casa Dalmases ha rebut la placa al treball President Macià en la categoria de responsabilitat social empresarial.