Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera, a punt per rebre els Reis d’Orient

Divendres 5 de gener, a les 18 hores, els Reis d’Orient arriben a Cervera, on faran el seu recorregut habitual per la ciutat, des de l’avinguda del Mil·lenari de Catalunya fins a la plaça Major.

DIJOUS 04 GENER 2024

A la plaça Major els rebrà el paer en cap, Jan Pomés, i els regidors de la Corporació Municipal, que els lliuraran la clau de la ciutat. D’aquesta manera, els Reis d’Orient podran obrir totes les cases per deixar-hi els regals.

Recorregut de la cavalcada: avinguda del Mil·lenari, avinguda d’Agramunt, carrer Victòria, avinguda de Catalunya, carrer Guinedilda, plaça de la Universitat, plaça de Sant Miquel, carrer de Santa Anna, carrer i plaça Major. 

Durant la cavalcada els patges lliuraran regals en domicilis per on passi la comitiva reial. Després també en repartiran per les cases que ho hagin demanat. 

Abans, a les 16.15 hores, es farà l’anunci de l’arribada dels Reis, en un recorregut dels patges reials pels carrers de la ciutat.


Visita als pobles del municipi
 

El dissabte 6 de gener els Reis d’Orient també visitaran els pobles de la Cardosa, Vergós i Castellnou.
A la Cardosa, la rebuda serà a les 11.30 hores a la plaça del Castell; a Vergós, al local social a les 12 hores; i a Castellnou, a l’església a les 13 hores.