Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera acull la 3a Jornada “Connectem Segarra” per a persones en recerca de feina

Més de 60 persones han participat a “Connectem Segarra”, una jornada de formació per facilitar la recerca de feina organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral, al llarg del matí del divendres 11 de novembre, al Casal Cívic i Comunitari de Cervera.

Presentació de la jornada.
Presentació de la jornada.

DIVENDRES 11 NOVEMBRE 2022

La Xarxa d’Inserció Laboral (XIL) és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre que treballen en xarxa per a fomentar l’ocupació laboral de qualitat i dur a terme activitats que millorin l’ocupabilitat de les persones en procés de recerca activa de feina. La Paeria de Cervera, a través del Club de Feina, forma part de la XIL.

La presentació de la jornada ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, acompanyat del conseller comarcal de Promoció Econòmica, Josep Esquerra; el paer en cap de Cervera, Joan Santacana; i el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé.

S'hi han inscrit més de 60 persones en situació de recerca de feina a la comarca, que ha pogut assistir a dues xerrades: “Oficina de treball i programes del Servei d’Ocupació de Catalunya SOC", a càrrec d'Àngels Pérez, directora de l’Oficina de Treball de Tàrrega; i “La recerca de feina. Visió des d’una consultoria i ETT”, a càrrec de Josep Anton Gómez de l’empresa de recursos humans Nexian.

Posteriorment, han tingut lloc quatre tallers de recerca de feina: Mindfulness, recerca de feina a través dels portals en línia, com transmetre amb confiança i un Escape Room.

Aquest és el tercer any que es projecta la jornada a la comarca i compta amb el suport del Departament de Drets Socials i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.


Informació aportada pel Servei Comarcal de la Segarra.