Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera acull la jornada "Enxarxa la Segarra"

Dimarts 19 d’octubre, a la cafeteria del Casal Cívic de Cervera, es va dur a terme l’"Enxarxa la Segarra", un "networking" entre productors i restauradors incentivat pel Consell Comarcal de la Segarra, amb el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i la dinamització de Raiels SCCL.

La jornada va tenir lloc al Casal Cívic de Cervera.
La jornada va tenir lloc al Casal Cívic de Cervera.

DIJOUS 21 OCTUBRE 2021

L'objectiu d'aquesta jornada era contribuir a visibilitzar el sector agroalimentari de la Segarra, així com donar suport a la venda directa dels productes que s'elaboren i es produeixen a la comarca.

Això es va dur a terme posant un espai de trobada per tal d'afavorir la col·laboració, el coneixement mutu i l'acostament entre productors i elaboradors agroalimentaris amb possibles clients estratègics com ara restaurants. En definitiva, fou una jornada per afavorir i promoure l'establiment d'acords comercials i altres col·laboracions que hagin pogut sorgir.

L'acte d'obertura de la jornada va anar a càrrec de Josep Esquerra, conseller de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, i la posterior presentació i dinamització a càrrec de dues noies representants de Raiels SCCL.
Seguidament es van realitzat entrevistes per parelles, reunions entre productors/elaboradors amb restaurants i comerços que ha permès conèixer les principals característiques de les empreses i explorar les possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions.

Hi van participar un total d’11 productors/es repartits en 7 empreses, i 7 restauradors/es de la comarca, els quals han pogut realitzar aquest intercanvi d’informació i arribar a diferents acords.


Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.