Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera acull una xerrada sobre la perspectiva antiracista a l’economia social

L’acte s’emmarca dins del procés de constitució d'una cooperativa de serveis a la llar a Cervera, que impulsen la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+ de la Paeria i l'entitat Ponent Coopera.

DIMARTS 19 JULIOL 2022

El dimecres 13 de juliol l’Auditori de Cervera va acollir una xerrada sobre com es pot aplicar una mirada antiracista a l’economia social i solidària.

Aquest acte, organitzat conjuntament entre Ponent Coopera i la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, s’emmarca dins del procés que està seguint el grup de treball per impulsar una cooperativa de serveis a la llar al municipi.

La xerrada, impartida per l’associació MIGRESS de Barcelona, va permetre conèixer de primera mà quin és el funcionament de la seva entitat, que està centrada a assessorar i acompanyar en iniciatives d’economia les persones que arriben al nostre país o entitats que vulguin incorporar una perspectiva intercultural.  El seu objectiu és fomentar la participació d’aquestes persones en l’economia social i solidària.
Al mateix temps, també van exposar que des de fa un temps estan treballant en la constitució d’una cooperativa de treball per tal de fomentar la inserció laboral del col·lectiu migrant.

Document Actions