Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera acull una xerrada sobre la perspectiva antiracista a l’economia social

L’acte s’emmarca dins del procés de constitució d'una cooperativa de serveis a la llar a Cervera, que impulsen la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+ de la Paeria i l'entitat Ponent Coopera.

DIMARTS 19 JULIOL 2022

El dimecres 13 de juliol l’Auditori de Cervera va acollir una xerrada sobre com es pot aplicar una mirada antiracista a l’economia social i solidària.

Aquest acte, organitzat conjuntament entre Ponent Coopera i la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, s’emmarca dins del procés que està seguint el grup de treball per impulsar una cooperativa de serveis a la llar al municipi.

La xerrada, impartida per l’associació MIGRESS de Barcelona, va permetre conèixer de primera mà quin és el funcionament de la seva entitat, que està centrada a assessorar i acompanyar en iniciatives d’economia les persones que arriben al nostre país o entitats que vulguin incorporar una perspectiva intercultural.  El seu objectiu és fomentar la participació d’aquestes persones en l’economia social i solidària.
Al mateix temps, també van exposar que des de fa un temps estan treballant en la constitució d’una cooperativa de treball per tal de fomentar la inserció laboral del col·lectiu migrant.