Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera incorpora una agent de civisme

La Paeria de Cervera disposa, des del dia 2 de desembre, d’una agent cívic, que fa tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques per a la prevenció de la Covid-19 al municipi.

DIJOUS 10 DESEMBRE 2020

L’agent cívic, Marina Montero, ha estat rebuda avui pel paer en cap, Joan Santacana, i el regidor de Civisme, Jordi Pons, amb els quals han tractat les tasques més prioritàries que porta a terme.

La funció principal de l’agent de civisme és la prevenció de la Covid-19. En aquest sentit, fa visites a establiments comercials, bars, restaurants... on assessora sobre la normativa i les restriccions vigents, i per altra banda, recull inquietuds i dubtes respecte d’aquestes normatives. També informa a la ciutadania en general sobre les actituds cíviques a la via pública.

A més, promou el bon ús dels béns públics i privats de la ciutat, detecta incidències a la via pública i vetlla pel compliment de l’ordenança municipal de civisme.


La contractació ha anat a càrrec del Consell Comarcal de la Segarra, a través d’un Pla d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a un període de 9 mesos.


Cervera, 10 de desembre de 2020.