Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera intensifica les tasques de manteniment al mobiliari urbà

Dos alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI) en auxiliar de pintura, de l’institut Antoni Torroja, col·laboren amb els Serveis Municipals de la Paeria de Cervera en el manteniment del mobiliari urbà.

DIMECRES 31 MARÇ 2021

La  Paeria de Cervera i l’institut Antoni Torroja tenen un acord perquè l’alumnat del PFI en auxiliar de pintura realitzi les pràctiques de fusteria i pintura en espais públics del municipi, principalment en bancs i papereres.

La formació pràctica preveu la realització de 180 hores de treball de cada alumne, que realitzen les tasques en coordinació amb la Brigada municipal. Aquesta col·laboració permet intensificar el manteniment del mobiliari urbà abans dels mesos d’estiu, que és quan té més ús.

L’institut Antoni Torroja de Cervera imparteix el Programa de Formació i Inserció (PFI) d’auxiliar de pintura. Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars de pintura, fer revestiments amb pastes i pintures, aplicar emprimacions i pintures protectores, així com col·laborar en l’envernissat i empaperat sobre qualsevol superfície. 
Tenen una durada total de 1.000 hores lectives, de les quals 180 són de formació pràctica.