Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera ja prepara la 12a edició del Festival de Pasqua

Cervera està preparant intensament el tradicional Festival de Pasqua, un certamen de música clàssica dedicat als intèrprets catalans i a la música catalana, que tindrà lloc del 7 al 16 d’abril en diferents espais de la ciutat.

DIJOUS 24 FEBRER 2022

En aquesta edició es podran gaudir 10 produccions diferents que s’acabaran concretant en un total de 14 concerts. Alguns dels concerts que s’hi escoltaran són estrenes absolutes i també s’hi veuran produccions pròpies pensades expressament per viure en el marc del Festival.

També s’ha presentat la nova imatge d’aquesta edició, obra de la dissenyadora Anna Domenjó. Com en les últimes edicions, la unió de música i natura és predominant, però la dissenyadora també ha elaborat una proposta, més conceptual i minimalista, per transmetre la delicadesa que fa sentir la música clàssica. Coincidint amb la primavera i l’explosió de natura, l’ocell vol ser un espectador d’un festival celebrat en un entorn rural.

Enguany repeteix a la direcció artística el músic i musicòleg, Jordi Armengol, el qual destaca que “en aquesta dedició el festival retrà homenatge a les figures de Gaspar Cassadó i Manuel Blancafort, en motiu del 125è aniversari dels seus naixements”.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.

Document Actions