Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera presenta una nova proposta, el Festival de teatre Txafacarrers

El 1r Festival de teatre de carrer Txafacarrers, que es farà el dissabte 30 d’abril, oferirà tres espectacles gratuïts per a tots els públics, a càrrec de companyies de ressò internacional: Campi Qui Pugui, Circo La Raspa i Cia La Tal.

Presentació del 1r Festival Txafacarrers.
Presentació del 1r Festival Txafacarrers.

DIMARTS 05 ABRIL 2022

La proposta l’han presentat aquest matí, a la plaça del Fossar, el paer en cap, Joan Santacana; la regidora de Festes i Aquelarre, Mireia Brandon, i el director artístic del Festival, l’actor cerverí Ivan Alcoba. 

El paer en cap, Joan Santacana, ha afirmat que “es tracta d’una activitat optimista, engrescadora per a la gent de Cervera i que s’espera que tingui continuïtat”.

Mireia Brandon, regidora de Festes i Aquelarre, ha destacat que “el carrer és l’essència d’aquest festival, que té la sort de comptar amb l’Ivan Alcoba, amb més de 20 anys d’experiència en el teatre de carrer, com a director artístic”.

De la seva banda, el director artístic, Ivan Alcoba, “ha agraït a la Paeria que hagi rebut amb les mans obertes aquesta proposta de festival”.  Ha destacat que “és una iniciativa nova, amb espectacles al carrer, sense fer pagar entrada”. S’espera que tingui continuïtat i la idea és que s’ampliï a totes les arts escèniques de carrer.

 

Programació del Festival Txafacarrers 

El festival se celebrarà el dissabte 30 d’abril, en places i carrers de la ciutat de Cervera. 

Començarà a les 12 hores, a la plaça Universitat, amb l’espectacle itinerant “Rats!” de Campi Qui Pugui. La companyia de Castellserà (Urgell) portarà a Cervera aquest espectacle, basat en el conte tradicional “El flautista d’Hamelín”, que ha representat amb èxit a nivell internacional. 

A la tarda, a les 17.30 hores, es representarà l’espectacle de circ “Cataplum!”, a la plaça del Sindicat. Circo La Raspa, companyia provinent d’Osca, oferirà les seves habilitats circenses en una funció directa i participativa per a tots els públics. 

Finalment, la Companyia La Tal oferirà l’espectacle “Carilló”, en què la màgia surt de dins d’un rellotge gegant, a la plaça Major. Es tracta d’un representació que ha triomfat en festivals internacionals. Hi haurà dos funcions, a les 19.30 hores, i amb il·luminació a les 21 hores.

Enllaç a la programació.

Fitxers adjunts