Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera programa dos concerts per aquest cap de setmana

El dissabte 22 hi haurà un concert, a l'Auditori Municipal, on actuaran els alumnes procedents de l’Escola de Música Spazio de Castelbuono (Sicília), mentre que el diumenge 23 el mateix escenari acollirà el recital "El violoncel desconegut", amb Marta Augé -piano- i Marc Renau -violoncel-.

Marta Augé, piano, i Marc Renau, violoncel.
Marta Augé, piano, i Marc Renau, violoncel.

DIMECRES 19 OCTUBRE 2022

Pel que fa al concert de dissabte, a les 12 hores, en aquesta ocasió seran un quartet de guitarres, sota la direcció de Giuseppe Aioisi, i un quartet de saxòfons, sota la direcció de Nicola Mogavero.
El concert culmina la tornada d’un intercanvi que s’havia iniciat amb una selecció d’alumnes de trompeta i piano del Conservatori de Cervera el 2020, actuant al Castell de Castelbuono. La pandèmia impossibilità que aquesta activitat no hagi pogut finalitzar fins ara. I dins de l’estada i visita a Cervera.

Per altra banda, el proper diumenge 23, a les 19 hores, serà el torn del recital El violoncel desconegut -a càrrec de Marta Augé -piano- i Marc Renau -violoncel-.
Es tracta d’un programa on els intèrprets ens presentaran obres desconegudes de compositors catalans per a violoncel i piano convidant-nos a descobrir un patrimoni oblidat. I complementant les obres del passat hi incorporen també obres de compositors actuals amb la voluntat que tot aquest repertori esdevingui conegut i valorat.
Podrem escoltar l’
Andantino de Josep Matas, la Romança d’Antoni Laporta, el Cant de Primavera i el Nocturn de Rogeli Huguet, les Dues impressions per a violoncel sol del compositor i professor del conservatori Ramon Enric Pérez Urbezo, així com Conte d’hivern de Joan Baptista Lambert,  Sol Ixent d’ Albert Galimany o  Una meravellosa rondalla de Francesc Pujol i Pons.


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).