Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera recupera la setmana dedicada a la gent gran

La Paeria i el Casal Cívic de Cervera, amb la col·laboració d’entitats socials de la ciutat i la comarca, organitzen més de 30 activitats de l’1 al 11 d’octubre amb motiu de la Setmana de la Gent Gran, que enguany es recupera i celebra la 8a edició.

Homenatge a les persones de la comarca que han complert 85 anys (foto Jordi Prat).
Homenatge a les persones de la comarca que han complert 85 anys (foto Jordi Prat).

DIMECRES 05 OCTUBRE 2022

Les activitats van començar el dissabte 1 amb el dinar i homenatge a les persones de la comarca que durant el 2020, 2021 o 2022 han complert els 85 anys. A l’acte, organitzat per l’Associació d’Usuaris i Voluntaris del Casal de la Gent Gran, hi van assistir el paer en cap i regidor d’Acció Social, Joan Santacana, i el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, que van lliurar els diplomes de reconeixement a les persones homenatjades. 

El diumenge 2, al Paranimf de la Universitat, es va organitzar una escala en hi-fi, en què voluntaris del Casal de la Gent Gran van interpretar diferents números musicals. Fou un acte obert a la ciutadania, al qual també va assistir el paer en cap i regidor d’Acció Social, Joan Santacana. 

Al llarg de la setmana tenen lloc actes força variats com visites turístiques, activitats esportives i de salut, xerrades de temes d’interès per al col·lectiu de gent gran, actuacions del grup d’actors del Casal Cívic, tallers intergeneracionals amb els centres educatius... 

El Consell Comarcal de la Segarra també col·labora amb la iniciativa. Ha programat la funció teatral “Mort a les cunetes”, un espectacle emotiu a càrrec de l'actor Joan Valentí i l'acordionista Martí Marsal, que es representarà al Casal Cívic. I també organitza la presentació pública del programa “La Segarra que cuida”, en aquest cas al castell de Concabella. 

L’Aula d’Extensió Universitària s’afegeix als actes amb l’organització d’un concert de gòspel, a l’església de Sant Domènec.

 

Aquestes activitats són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. Podeu consultar la programació a: https://www.cervera.cat/actualitat/agenda/setmana-de-la-gent-gran

En l’organització de la Setmana de la Gent Gran hi participen la Paeria de Cervera, el Consell Comarcal de la Segarra, el Departament de Drets Socials de la Generalitat, l’Associació d’usuaris i voluntaris del Casal Cívic, el Centre de dia Josep Valls, el CAP de Cervera, el CEM Cervera, les residències Mare Güell i Mare Janer, l’Aula d’extensió universitària, les escoles Jaume Balmes, Josep Arques i Les Savines, el Centre Ocupacional l’Espígol i la Biblioteca comarcal Josep Finestres.