Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera rep la visita de la directora general de Joventut de Catalunya

El paer en cap, Jan Pomés; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé; i el conseller comarcal de Joventut, Aleix Bochaca, han rebut la directora general de Joventut, Rut Ribas, i la coordinadora territorial a Lleida, Joana Terré.

Rebuda de la directora de Joventut, Rut Ribas, a l'Espai Jove el Racó.
Rebuda de la directora de Joventut, Rut Ribas, a l'Espai Jove el Racó.

DIJOUS 15 FEBRER 2024

La trobada ha tingut lloc dimecres 14 de febrer a l'Espai Jove el Racó de Cervera, on han mantingut una reunió de treball amb tècnics locals i comarcals de Joventut.
La regidora de Joventut, Carolina García, també ha participat a la reunió en representació de la Paeria.

L’objectiu de la visita per part de les representants de la Generalitat de Catalunya era conèixer de primera mà les instal·lacions i les activitats que s’hi desenvolupen, així com escoltar i prendre nota de les necessitats exposades per la Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra.

El paer en cap, Jan Pomés, ha manifestat que “la Paeria té com a nou projecte traslladar l'espai jove a l'edifici del Sindicat, un lloc més accessible per a tots els joves de Cervera”.
També ha demanat a la Generalitat “més ajuts per a l'accés dels joves a l'habitatge, facilitats per a emprenedors, entre altres...” 

Durant la reunió s’han repassat tots els serveis i els projectes que s’ofereixen des de l’Espai Jove de Cervera i l’Oficina Jove del Consell Comarcal. S’ha destacat l’entesa i la bona coordinació entre els dos ens.