Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera suspèn aquest agost les visites guiades nocturnes

La iniciativa de les visites guiades nocturnes, que s’ha desenvolupat amb molt èxit el mes d’agost dels darrers quinze anys, enguany no es portarà a terme a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

DIVENDRES 31 JULIOL 2020

Les visites, que es realitzaven les nits dels tres primers dimarts del mes d’agost des de l’any 2005, tenien com a objectiu descobrir a la població racons de la ciutat de Cervera i dels nuclis agregats explicant els episodis més rellevants de la nostra història. Anaven a càrrec del guia local Armand Forcat, impulsor de la iniciativa.

La Regidoria de Turisme ha decidit suspendre aquest estiu les visites nocturnes, que es veuen inviables en l’actual situació sanitària. Apleguen un volum important de gent, en la passada edició més de 700 persones, amb entre 200 i 250 persones cada visita. Combinen espais exteriors amb interiors del patrimoni arquitectònic i seus de serveis del municipi, en els quals es fa difícil mantenir les distàncies de seguretat.

Després de valorar diferents possibilitats amb el guia Armand Forcat, des la Regidoria de Turisme s’ha decidit suspendre l’activitat aquest any, amb el compromís de tornar-la a  reactivar el proper estiu amb més força.

 

Visita guiada per la “Festiuada”

Atès que les visites nocturnes són una de les activitats més consolidades de l’estiu, s’ha programat una visita nocturna de més petit format l’última setmana d’agost.
El recorregut guiat serà per explicar els inicis i la història de la festa de l’Aquelarre, que també s’ha suspès.

Per a aquesta visita, per tal de complir amb les mesures sanitàries d’aforament i distanciament, cal fer reserva prèvia al Centre d’Acollida Turística (tel. 973 53 44 42).


Cervera, 31 de juliol del 2020.