Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Cervera Vila del Llibre" anul·la l'edició 2020

Com a mesura de prevenció davant l’actual escenari sanitari provocat per la pandèmia de la Covid-19, el festival literari de les Terres de Ponent, "Cervera Vila del Llibre 2020", cancel·la la seva celebració, prevista inicialment per aquest mes d'octubre.

DIVENDRES 09 OCTUBRE 2020

La Paeria de Cervera i VilaDelLlibre.CAT anuncien que la cinquena edició de "Cervera, Vila del Llibre" no se celebrarà aquest 2020 com a mesura de protecció davant l’actual escenari sanitari provocat per la pandèmia de la COVID-19.

La decisió respon a la impossibilitat de mantenir l’esperit de la iniciativa –una proposta cultural de cap de setmana capaç d’atraure un gran nombre de visitants al carrer Major gràcies a un programa amb més de 60 activitats–, al temps que es respecta el compliment de l’actual marc normatiu de contenció de la pandèmia i es protegeix la població.

A més, l’excepcionalitat de la situació i l’emergència sanitària, econòmica i social que ha creat, ha obligat el Govern Municipal a prioritzar el treball per mitigar les conseqüències negatives que deixa el virus i posposar enguany importants esdeveniments culturals, com és el cas de la Vila del Llibre.

Tot i així, la Paeria ha apostat per una cultura segura, organitzant amb èxit de públic projectes culturals novedosos com la “Festiuada. Moments d’art i marinada” al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre, i també la setmana cultural Isagoge i Festa Major.

Sobre la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya | #ViuLesViles
La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya és un moviment de turisme cultural que té com a objectiu difondre la cultura a través de la literatura i els oficis del llibre. Impulsat per VilaDelLlibre.CAT, la Xarxa neix per convertir-se en motor social i econòmic, i al mateix temps, generar un impacte positiu en el territori i en la vida dels ciutadans. És una iniciativa que té el llibre com a motor per transformar i redescobrir un territori, enriquint el seu poble a través d’una proposta cultural creativa i de qualitat. 


Cervera, 9 d'octubre de 2020.