Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera vol impulsar un Punt de Voluntariat Local

La Regidoria d’Acció Social, Ciutadania i Salut va presentar la seva proposta de creació d’un Punt de Voluntariat Local davant de diverses entitats, en un acte a l’Auditori Municipal el dimecres 17 de novembre.

La presentació de la proposta va tenir lloc a l'Auditori Municipal.
La presentació de la proposta va tenir lloc a l'Auditori Municipal.

DIVENDRES 19 NOVEMBRE 2021

L’acte va comptar amb la participació de prop d’una vintena de persones de diferents entitats de Cervera que realitzen la seva activitat en àmbits diversos com la salut, l’educació, la cultura, l’acció social o l’esport.

El Punt de Voluntariat Local és un servei municipal o comarcal que informa, assessora i orienta tant a les associacions com a les persones individuals sobre el voluntariat. Actualment, Catalunya compta amb diversos punts repartits per tota la geografia, dels quals cinc es troben a la demarcació de Lleida.

Tal com va remarcar el paer en cap i regidor d’Acció Social, Ciutadania i Salut, Joan Santacana, “aquest recurs vol promoure el voluntariat entre les diferents entitats i el conjunt de la ciutadania però, al mateix temps, oferir-los diferents recursos dels quals poden disposar ja que, en alguns casos, es desconeixen”.

Aquesta proposta, que va ser detectada com una necessitat per les entitats que conformen la Taula Sociosanitària de Cervera, entre les quals es troba la Paeria, va ser ben rebuda pel públic assistent.