Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinema a la fresca els dissabtes de juliol a Cervera

Dissabte 4 de juliol comença el Cicle de Cinema a la fresca de Cervera, que enguany es farà els dissabtes, a les 21.30 hores, al pati de la Universitat, lloc on es pot controlar l’aforament i garantir les mesures sanitàries.

DIMECRES 01 JULIOL 2020

L’entrada és gratuïta, amb un aforament limitat a 200 persones. La projecció de les pel·lícules està prevista a les 21.30 hores i les portes de la Universitat s’obriran mitja hora abans, a les 21 hores, per permetre un accés esglaonat al recinte. 
El públic haurà de mantenir les distàncies de seguretat i portar mascareta. No es podrà fer ús dels lavabos.

Les quatre pel·lícules que es projectaran han estat escollides mitjançant una votació popular a través de l’Instagram de la Paeria.

Joker” (dissabte 4 de juliol)
Arthur Fleck és un home ignorat per la societat, la seva motivació a la vida és fer riure. Però una sèrie de tràgics esdeveniments el portaran a veure el món d’una altra manera. Pel·lícula basada en el popular personatge del Joker, conegut com a malvat de Batman, que en aquest film prendrà un caire més realista i obscur. Thriller. No recomanada a menors de 12 anys.

Jumanji, el siguiente nivel” (dissabte 11 de juliol)
En aquesta ocasió, els “jugadors” tornen al joc, però els seus personatges s’han intercanviat entre ells: els mateixos herois amb diferent aparença. Però, on és la resta de la gent? Els participants només tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per descobrir què és realment el que està succeint. Aventura. Apta per a tots els públics.

La família Addams” (dissabte 18 de juliol)
Torna la peculiar i macabra família Addams. Un clan liderat per Morticia, diabòlicament devota del seu espòs i fills, i Gómez, un elegant i sinistre pare, apassionadament enamorat de la seva esposa. Els seus fills són Dimecres, una brillant i sinistra adolescent amb molt d’enginy, i Pugsley, un amenaçador nen de 10 anys. En aquesta ocasió hauran de fer front a una arxienemiga: Margaux Needler. Animació. No recomanada a menors de 7 anys.

Géminis” (dissabte 25 de juliol)
Un assassí a sou, massa gran, decideix retirar-se. Però no li resultarà fàcil ja que s’haurà d’enfrontar a un clon seu, molt més jove. Ciència ficció. No recomanada a menors de 12 anys.  


Cervera, 1 de juliol de 2020.