Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Classes magistrals d'Alba Ventura als pianistes del Conservatori de Música de Cervera

Diumenge 22 de novembre, coincidint amb Santa Cecília, patrona dels músics, van tenir lloc a l'Auditori municipal classes magistrals de piano a càrrec de la reconeguda pianista catalana Alba Ventura.

DIMECRES 25 NOVEMBRE 2020

Les classes van poder organitzar-se gràcies a la deferència del director del Festival de Pasqua, Josep Maria Sauret, ja que la pianista va oferir el concert de clausura del Festival el mateix diumenge al migdia. Així es creen sinèrgies sempre positives entre el Festival i el centre musical.

Les classes van estar destinades als alumnes de grau professional del Conservatori de Música de Cervera com a complement de les classes periòdiques que reben els alumnes al centre. El professorat sempre ha mirat de bon grat la iniciativa perquè suposa un bon estímul i una nova orientació a les obres que s’estan treballant. Cinc alumnes van preparar-se obres catalanes de compositors com Josep Lluís Guzman, Lamote de Grignon, Malats o Mompou, i van poder tenir un treball diferent, des d'un nou punt de vista de la reconeguda pianista.

Classes que de ben segur els hauran ajudat i motivat per millorar en el seu estudi diari.


Informació aportada per
Santi Riu (cap d'estudis del Conservatori de Música de Cervera).

Cervera, 25 de novembre de 2020.