Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda de curs del Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant

El Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI) de la Segarra ha finalitzat les activitats del curs 2020-2021, en el qual ha atès 36 infants/adolescents a Cervera. Ara ja està a punt per a les activitats d'estiu.

DIVENDRES 02 JULIOL 2021


Al llarg del curs, que va començar el setembre del 2020, el SISI ha atès 36 infants/adolescents a Cervera, 39 a Guissona, 9 a Torà i 13 a Sant Guim de Freixenet.

El SISI (Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant de la Segarra) és un servei diürn preventiu de prestació bàsica garantida, fora de l’horari escolar, que dona suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i treballa per millorar les mancances socioeducatives de les persones ateses.

L'objectiu principal d'aquest servei és donar suport als infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies amb la finalitat que puguin assolir progressivament capacitat per gestionar les seves responsabilitats personals i socials.


Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.