Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença una nova edició del programa de natació escolar a Cervera

Aquest mes de gener s’han iniciat els cursets de natació escolar a la piscina coberta, en una iniciativa en la qual participen els alumnes de 3r de primària de totes les escoles de Cervera.

Curset de natació escolar a la piscina coberta.
Curset de natació escolar a la piscina coberta.

DIJOUS 20 GENER 2022

El programa inclou una classe setmanal de natació per a cada grup i el servei de transport d’anada i tornada de les escoles a la piscina coberta. Està organitzat per la Paeria de Cervera, amb la coordinació del CEM Cervera, i ja fa anys que es desenvolupa amb èxit entre els centres escolars de la ciutat.

L’objectiu del programa és garantir uns coneixements mínims de natació a tot l’alumnat del municipi. Als cursets, en funció del nivell dels alumnes, aprenen a nedar o milloren la seva tècnica.

Segons la regidora d’Esports, Meritxell Ramon, “aquesta activitat dona l’oportunitat a tots els infants de Cervera a aprendre a nadar”. Destaca que Cervera “disposa d’unes molt bones instal·lacions per a la pràctica de la natació, la piscina coberta, i de monitors qualificats del CEM Cervera per a la realització dels cursets”.