Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Commemoració del 25-N a Cervera

La Paeria convida la ciutadania a sumar-se a la campanya "Cervera lliure d’agressions masclistes" penjant el domàs als balcons de les cases i a les activitats que organitza el dissabte 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les dones.

DIMECRES 22 NOVEMBRE 2023

La campanya "Cervera lliure d’agressions masclistes" pretén obrir finestres i balcons per fer visible el problema i per prendre consciència comunitària, ja que les violències masclistes no són un fet aïllat, no pertanyen a l’àmbit privat, no m’afecten només a mi.
Anima la ciutadania a fer visible la protesta penjant el domàs als balcons o finestres de les cases, i publicant-ne una foto a les xarxes socials amb l’etiqueta #PerUnaCerveraLliuredAgressionsMasclistes.
Les persones que encara no tinguin domàs el poden recollir, de manera gratuïta, entre el 20 i el 24 de novembre, en horari de 9 a 14 hores, a la recepció de la Paeria (fins que s’exhaureixin les existències).

El dissabte 25, a l'Auditori Municipal, estan programades dos activitats:

A les 11 hores, un espectacle poèticomusical a càrrec d’Enric Khan (poemes) i Andrea Quirós (música i veu). Oferiran un repertori de poemes i cançons de temàtica feminista, d'autoria pròpia i altres referents.
Seguidament la regidora d’Igualtat, Judith Guim, farà la lectura del manifest.

A les 16 hores, un taller d’autodefensa feminista a càrrec d’Ana Jorge Herrero, amb la gestió de l’Era de Cervera.
En aquest taller compartirem eines, estratègies i tècniques per defensar-nos dels diferents tipus de violències masclistes, per empoderar-nos individualment i col·lectivament. Dirigit a dones, persones trans i persones no binàries majors de 18 anys o acompanyades d’un tutor/a.
Cal inscripció prèvia enviant correu electrònic a politiquesfeministes@cervera.cat (places limitades i per ordre d’inscripció).