Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concerts de Nadal del Conservatori de Cervera

En unes dates en què la Covid-19 es fa present en totes les tasques diàries i no facilita gens les activitats educatives i culturals, el Conservatori de Música de Cervera ha estat capaç, malgrat tot, de celebrar un bon nombre d’audicions d’alumnes i els tradicionals concerts de Nadal amb públic.

DILLUNS 21 DESEMBRE 2020

En aquest cas, i ajustant-se a les normatives sanitàries, en lloc de celebrar un gran concert, es va decidir fer-ne diversos, en formats diferents i emetent-los també en streaming per si algú no podia ser-hi.

Els dos primers concerts es dugueren a terme al Paranimf de la Universitat i tingueren com a protagonistes les orquestres i la Banda.

L’Orquestra Britten, dirigida per Jordi Armengol, obrí el concert interpretant una obra del Cançoner de la Colombina, un Minuet de Bach i la banda sonora de Els pirates del Carib.
L’Orquestra Andreví -que està formada només pels alumnes més grans de grau professional-, i amb la direcció de Carles Gumí, oferí la Suite de la música incidental d’Abdelazer, Z. 570 de Henry Purcell i tres moviments de la Suite a l’antiga de Ricard Lamote de Grignon.

En un segon concert el Grup d’Acordions Els Assossegats interpretà Chandelier de Sia i Never be the same de Camila Cabello, dirigits per Elisa Sala. Mentre que la Banda, dirigida per Xesco Grau, oferí la Marxa de Pompa de Circumstància núm. 1 d’Elgar, una selecció de la banda sonora de Juràssic Park de Williams i les Variacions Heròiques de Beethoven -en l’any que es commemora el 250 aniversari del naixement d’aquest compositor.

El dissabte al matí i a l’Auditori Municipal tingué lloc el concert dedicat als pianistes i a la tarda es pogueren escoltar els grups de guitarra i diversos grups de cambra. Mentre que al Paranimf de la Universitat fou el torn dels diferents grups de cant coral de grau professional, dirigits per Núria Mas.

Tot plegat per poder fer una mostra ben activa i de l’activitat musical que es duu a terme al Conservatori amb la màxima normalitat possible i seguint sempre els criteris d’aforament i seguretat.


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).
Cervera, 21 de desembre de 2020.