Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Connectem la Segarra", un nou espai virtual per unir empreses amb persones candidates

Arran de les limitacions i dificultats per organitzar trobades presencials, a causa de la pandèmia de Covid-19, les entitats col·laboradores de la Xarxa d’Inserció Laboral (XIL) hem posat en marxa un nou espai en línia.

DIJOUS 04 MARÇ 2021

Es tracta d’una pàgina web per ajudar persones que busquen feina i empreses en busca de nou personal que es puguin trobar virtualment.

Aquest nou recurs és un espai totalment gratuït, al qual podeu apuntar-vos a través del formulari (Dona't d'alta! — CONNECTEM LA SEGARRA (ccsegarra.cat)) de la pàgina web CONNECTEM LA SEGARRA (ccsegarra.cat).

Per tal de mantenir l’anonimat de totes les persones en recerca de feina activa, s'ha creat una base de dades de currículums cecs, és a dir, una base de dades on no es mostra el nom ni la foto del candidat/a. D’aquesta manera, es preserven les dades personals dels participants i també s'eviten els  prejudicis en la selecció dels candidats/es.

Aquest nou espai permet aplicar un filtratge per tal de trobar més fàcilment la persona que l’empresa estigui buscant. Es pot filtrar per nivell d’estudis, perfil laboral, si tenen algun carnet especial, etc. També es pot buscar alguna paraula concreta i/o aplicar una ordenació per a que apareguin els currículums de la manera que sigui més còmoda per qui faci la cerca.

Fes un cop d’ull a la nostre base de dades de candidats/es! CANDIDATS/ES — CONNECTEM LA SEGARRA (ccsegarra.cat)


Informació aportada pel Consell Comarcal de la Segarra.
Cervera, 4 de març, 2021.