Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes a la tercera edició del concurs musical Cervera Sound

La Regidoria de Joventut de la Paeria organitza el 3r Cervera Sound, un concurs de música amb la finalitat de promocionar les iniciatives i el talent dels joves, d’entre 12 i 35 anys, de la Segarra.

DIMARTS 18 ABRIL 2023

La participació està oberta a tots els artistes, grups musicals i DJ joves de la comarca, amb integrants d’entre 12 i 35 anys, ja siguin novells o semiprofessionals i que no tinguin contracte amb una agència de representació. 

Les bases es poden consultar al web www.cervera.cat, on també es troba el formulari per a les inscripcions, que estan obertes fins al 29 de maig: www.cervera.cat/actualitat/avisos-pregons/inscripcions-obertes-a-la-3a-edicio-del-cervera-sound.
 

Com en les anteriors edicions, la iniciativa s’organitza de manera conjunta amb el Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany (Andorra), que promou l’Escaldes Sound. 

El premi per a l’artista o grup guanyador del Cervera Sound serà una actuació en directe a la parròquia d’Escaldes-Engordany (Andorra) dins dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Joventut.
A més de l’actuació a Andorra, també actuarà a Cervera en un concert conjunt amb el guanyador de l’Escaldes Sound.

 

Votacions per escollir els guanyadors 

Artistes o grups participants enviaran un tema que es publicarà al canal de Youtube de l’Espai Jove El Racó de Cervera. Un cop publicats els diferents temes, la ciutadania podrà votar accedint al vídeo escollit i clicant el botó “M’agrada”. El període de votacions estarà obert de l’1 al 30 de juny (ambdós inclosos).
El guanyador s’anunciarà el dimarts 4 de juliol a través de les xarxes socials, web i aplicació de l’Espai Jove El Racó.

 

Bona acollida del concurs 

Cervera Sound, el concurs per promocionar joves talents musicals, arriba a la tercera edició plenament consolidat després de la bona acollida de les dos primeres convocatòries.
La primera edició (any 2021) la va guanyar la jove cantant cerverina Berta Pedrós, amb la cançó “D’aquestes persones”, i l’any 2022 els guanyadors foren els cerverins Eskurçó, grup de punk rock, amb el tema “Salvem la llengua”.