Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursets de natació escolar a la piscina coberta

Aquesta setmana ha començat el programa de natació escolar a Cervera, un cop aixecada la restricció de realitzar activitats grupals en piscines cobertes.

DIJOUS 18 FEBRER 2021

L’activitat, dirigida a tots els centres escolars de primària de la ciutat, vol garantir uns coneixements mínims de natació a tot l’alumnat del municipi.

Enguany són els alumnes de 3r de totes les escoles els que, aprofitant les hores destinades a educació física, aprenen a nedar o milloren la tècnica en funció del seu nivell.

L’activitat està organitzada per la Paeria de Cervera, amb la coordinació del CEM Cervera. Inclou el curs de natació i el trasllat amb autocar de l’alumnat cap als centres educatius. Es realitza per grups bombolla escolars i seguint tots els protocols i les normes de seguretat marcades.

Segons la regidora d’Esports, Meritxell Ramon, “aquesta activitat és molt important per garantir que tots els infants de Cervera puguin aprendre a nedar”. El municipi “disposa d’unes instal·lacions òptimes, la piscina coberta, i de monitors qualificats del CEM Cervera per dur a terme els cursets”.

 

Cervera, 18 de febrer de 2021.