Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Directores de la Coral Infantil Nova Cervera participen a l'11è Curs de direcció del SCIC

Les quatre directores més novelles de la Coral Infantil Nova Cervera participen durant quatre caps de setmana, entre els mesos de gener i març, en l'onzena edició del Curs de Direcció organitzat pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).

DIMARTS 02 MARÇ 2021

El curs, que té lloc a la seu de l'ESMUC, a Barcelona, presenta un conjunt d'activitats que pretenen aportar una formació 360 graus al voltant de la figura del director/a o responsable d'un grup de cant coral infantil.

Els continguts a treballar al llarg del curs són els següents:

  • Repertori: Anàlisi del repertori i reflexió sobre la tria del repertori adequat per a cada grup i cada edat.
  • Recursos, pedagogia i didàctica d'assaig: Com aconseguir una bona dinàmica d'assaig per tal que el treball sigui interessant, àgil, efectiu, estimulant...
  • Tècnica del gest de direcció: Treball de la tècnica específica de direcció, bàsica per poder conduir un assaig amb agilitat.
  • Tècnica vocal: Recursos de tècnica vocal aplicada als infants i adequada per cada edat; tècnica vocal aplicada al repertori.

El programa compta amb la participació de Gemma Tatay, com a professora de direcció i pedagogia; i amb la col·laboració, en diverses sessions monogràfiques, dels directors Jaume Sala, Mariona Fernàndez i Oriol Castanyer, el taller La Virgueria, la metge foniatre Cori Casanova i la professora de tècnica vocal Lorena Garcia, així com també de l'equip tècnic del SCIC.

El curs comparteix organització, espai i dates amb el primer curs per a pianistes acompanyants, dirigit pel reconegut pianista Paul Perera.

Una oportunitat única de formar-se en temps de pandèmia, tot adquirint noves motivacions i  noves idees a partir de la descoberta de nou repertori i diferents recursos musicals.


Informació i imatge aportat per la Coral infantil Nova Cervera. #50anysNovaCervera
Cervera, 2 de març de 2021.