Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bisbe de Solsona i la directora general de Cultura Popular assisteixen a la Passió de Cervera

A la representació del dissabte 1 d'abril hi van assistir el bisbe de Solsona, Francesc Conesa i Ferrer, i altres autoritats com la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Albert Turull i Rubinat.

DIMARTS 04 ABRIL 2023

Després de l’èxit i la bona acollida en la sessió d’estrena de la temporada, el diumenge 26 de març, la Passió de Cervera segueix cada cap de setmana amb noves funcions.


La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic. Més de cinc-cents anys d'història converteixen a les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, situant documentalment el seu naixement l'any 1477.

Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declararen d’interès públic. L’èxit ha estat constant de llavors ençà i l’escenificació ha sofert innombrables millores. Tot això, i la col·laboració de 250 persones a l’escenari, configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

Més informació i venda d'entrades a: https://lapassiodecervera.com/


Informació i imatge aportat per la Passió de Cervera.