Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El campanar de Santa Maria de Cervera, al nou projecte turístic Fars de Ponent

Dijous 1 de juny es va presentar, a la Seu Vella de Lleida, la iniciativa Fars de Ponent, que neix amb l’objectiu de fer visibles i convertir en atractius turístics les torres, campanars, talaies i miradors de Ponent, entre els quals el campanar de Santa Maria de Cervera.

Presentació del projecte Fars de Ponent.
Presentació del projecte Fars de Ponent.

DIVENDRES 02 JUNY 2023

La ruta està formada inicialment per 9 poblacions, les torres de les quals són visitables: Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Cervera, les Borges Blanques, Linyola, Lleida, Os de Balaguer i Tàrrega.

A la primera torre que visitin, els turistes rebran un passaport que podran completar amb adhesius, a mode de segell, en les visites a la resta de torres. Una vegada completada la ruta, es rebrà un regal (samarreta o altres). 

Al campanar de Santa Maria de Cervera la iniciativa ja comença el dissabte 3 de juny, amb visites turístiques programades a les 12 i les 13 hores, a càrrec de l'Associació de Campaners de Cervera, que tindran continuïtat cada primer dissabte de mes.

 

El projecte Fars de Ponent es va presentar en un acte conjunt a la Seu Vella de Lleida, al qual van participar el paer en cap en funcions, Joan Santacana, i els Campaners de Cervera.

Podeu ampliar la informació al web www.farsdeponent.cat.